Bereikbaarheid verbeterd, we blijven aan onze servicegraad werken

Van Loon is onlangs met Vrieservice in zee gegaan.  Dit bedrijf biedt telefoon- en internetoplossingen. Op dit vlak was er zeker ruimte voor verbetering bij Van Loon Leidingsystemen. 

Als we tegelijkertijd wilden telefoneren en onze klanten wilden laten pinnen, dan viel de verbinding weg. Vervelend, want we willen natuurlijk graag altijd goed bereikbaar zijn voor onze klanten. Daarnaast was de internetverbinding ronduit traag. Hier in Oosterwolde zitten we nu eenmaal in een zogenaamd buitengebied. Dit houdt in dat bedrijven en consumenten niet optimaal kunnen profiteren van de gangbare telefonie- en internetverbindingen van vandaag de dag omdat het gebied te afgelegen is.

Vrieservice adviseerde ons een telefoonlijn waar meerdere gebruikers tegelijkertijd gebruik van kunnen maken. Daarnaast verzorgde Vrieservice een snelle internetverbinding die ook in een buitengebied zeer snel is.

Waarom Vrieservice?

Wij hebben een reputatie hoog te houden op het gebied van service.  In Vrieservice vonden we een partner die er dezelfde filosofie op na houdt. Vriendelijkheid, no-nonsense, betrouwbaarheid en gewoon goede kwaliteit leveren. Allemaal waarden waar we onszelf in terug vonden. We hebben de nieuwe telefoon- en internetverbindingen nu een aantal dagen in gebruik en zowel onze klanten als wijzelf merken het verschil. We gaan er dan ook van uit dat de samenwerking met Vrieservice een duurzame zal zijn.

Van Loon Leidingsystemen verbetert bereikbaarheid

René en Fems bezegelen hun samenwerking met Foppe Hoekstra van Vrieservice met een handdruk en ontvangen bovendien vier giftcards omdat ze vier aansluitingen hebben afgenomen. Vrieservice deelt giftcards uit om hun 15 jarig bestaan te vieren.