DAB E.sybox drukverhoger

 

DAB E.sybox
De Esybox van DAB is het meest compacte en geavanceerde drukverhogingssysteem op de markt. Het apparaat zorgt voor een constante waterdruk in de woning.

Waarom een drukverhoger?
Net op zolder een nieuwe badkamer met stortdouche laten installeren, maar bij opendraaien van de kraan de druppels kunnen tellen? Geen water meer als iemand in het gezin ergens anders de kraan opendraait? Dit kan opgelost worden door een drukverhoger. De DAB E.sybox drukverhoger zorgt voor een aangename constante druk op al uw leidingen.

Comfortabel.
De E.sybox garandeert een constante waterdruk ook bij gebruik van meerdere kranen of douches. Het apparaat heeft een stille werking onder andere door zijn anti-trillingsvoet.

Compacte afmeting.
Door zijn compacte afmeting is de E.sybox eenvoudig te installeren in bijvoorbeeld een keukenkastje. Daarnaast is het mogelijk het apparaat zowel horizontaal als verticaal te installeren. Door gebruik van de E.sywall muurbeugel kan de drukverhoger op hoogte bevestigd worden.

Installeren van de E.sybox.
De E.sybox is eenvoudig en snel te installeren. Door het display aan de voorkant zijn instellingen makkelijk aan te passen en af te lezen. Via het “technische compartiment” van de machine is onderhoud een eitje. Het is niet nodig het hele apparaat uit elkaar te sleutelen voor het onderhouden ervan.

Energiebesparend.
Traditionele drukverhogers kunnen grote energieverbruikers zijn. Hier heeft DAB rekening mee gehouden bij de ontwikkeling van de E.sybox. Door het toevoegen van frequentie regelende technologie verbruikt de E.sybox niet meer energie dan noodzakelijk voor de gevraagde waterhoeveelheid. Verspilling door overcapaciteit wordt voorkomen. De E.sybox bespaart tot wel 50% ten opzichte van traditionele drukverhogers.