Grote PE levering in Twente

In September leverde Van Loon Oosterwolde in opdracht van gerenommeerd GWW aannemer en vaste klant A. Hak 1,5 kilometer aan 250 mm PE buizen in Twente. Opdrachtverlener is de welbekende en internationaal opererende industriële onderneming Akzo Nobel.

PE mantelbuis voor een GY transportleiding

De PE buizen worden ingezet als mantelbuis voor een gietijzeren transportleiding die dient voor de zoutwinning in dit deel van ons land. De PE mantelbuis vangt in geval van lekkage de ontsnapte zoutoplossing op en voorkomt dat deze in de omgeving terecht komt. Wij leverden de PE buizen in vier transporten die elk 17 lengtes van 20 meter 250 mm PE buis vervoerden.

PE 400 mm levering Hengelo
« 1 van 3 »

Veelzijdige en duurzame leidingen

Dit project laat in onze optiek weer eens zien hoe veelzijdig en duurzaam kunststof leidingen kunnen zijn. Een materiaal als PE bijvoorbeeld, dat licht in gewicht is en zich toch met het grootste gemak staande houdt in de meest veeleisende toepassingen en omstandigheden. Vooral op het vlak van duurzaamheid komen de kunststof leidingen zeer gunstig uit de vergelijkingen. Wanneer we naar de volledige levenskringloop van leidingen kijken, blijkt keer op keer dat kunststof leidingen de kleinste geologische voetdruk achterlaten. Wij vinden het mooi om te zien dat organisaties zoals onze klanten en deze opdrachtgevers dat ook inzien en met kunststof hun bedrijfsvoering duurzamer maken.

Meer dan buizen

Zit u nou ook met een niet-alledaags leidingvraagstuk? Of bent u op zoek naar een leidingsysteem dat én tegen een stootje moet kunnen, makkelijk te hanteren, duurzaam én toch economisch zeer interessant is? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Naast buizen zoals in dit project, leveren wij uiteraard alle denkbare hulpstukken en behoort ook  maatwerk zeker tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen wij u zelfs ondersteunen met reken- en tekenwerk en staan wij binnen onze klantenkring bekend om:

  • Snelle leveringen
  • Afspraak = afspraak
  • Vriendelijke service
  • Eerlijke prijzen
  • Passie voor techniek