Leidingwerk en grote partij industriële lijngoten voor fabriek in Emmer-Compascuum

Het wereldwijd opererende chemieconcern Fresenius Kabi investeert 100 miljoen euro in hun fabriek in Emmer-Compascuum om deze compleet te vernieuwen. Men gaat hier medische voeding produceren. Lees voor meer informatie het nieuwsbericht van RTV Drenthe over de Fresenius fabriek in Emmer-Compascuum.

Lijngoten in fabriekshal

Onze klant De Roo uit Emmen nam het project aan en vroeg Van Loon Oosterwolde om een grote partij A kwaliteit industriële lijngoten voor de fabriekshal te leveren. Natuurlijk draaien we daar onze hand niet voor om! Maar als je dan al dat staal in zo’n fabriekshal ziet liggen is dat eigenlijk wel een mooi en indrukwekkend gezicht. De afbeeldingen spreken eigenlijk voor zichzelf. Prachtig mooi project weer.

fresenius fabriekshal emmer compascuum lijngoten
« 1 van 7 »

Leidingwerk

Zware kwaliteit RVS lijngoten zijn altijd opvallend zichtwerk maar laten we al het leidingwerk wat in zo’n fabriek gaat zeker niet vergeten. Alle systemen die voor de aanvoer en afvoer gaan zorgen mocht Van Loon  leveren. We zijn er met z’n allen heel druk mee geweest en kijken terug op een bijzonder plezierige samenwerking.