Nieuw bij Van Loon: compleet elektro assortiment

Van Loon is dealer van Busch Jeager geworden. Onze klanten, met name installateurs, klusbedrijven en aannemers in de woning- en utiliteitsbouw, kunnen vanaf nu bij ons ook terecht voor complete elektrische installaties. Busch Jeager produceert hoogwaardige producten die aan alle veiligheidseisen voldoen en bovendien geroemd worden om hun mooie afwerking.

Compleet en modern elektro assortiment

Naast het gebruikelijke assortiment t.b.v. verlichting bieden wij ook systemen ten behoeve van domotica, gebouwbesturing, beveiliging, communicatie en multimedia aan. Op de website van Busch Jeager krijgt u een indruk van de vele soorten systemen. Klik hier voor het volledige assortiment.


Ruime keuze in wandcontactdozen

Wanneer u bij ons de winkel en het magazijn in loopt treft u ondermeer alle soorten contactdozen die tegenwoordig in gebruik zijn aan. Randaarde, USB aansluiting, aanraakbeveiliging, controlelampje, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook aan dimmers, tijdschakelklokken, systemen voor led verlichting of bijvoorbeeld datacommunicatie is gedacht.

Smaakvolle schakelaars

Bedrijven die actief in de installatiebranche zijn kunnen bij ons hun hart ophalen aan de reeks schakelaars die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Naast alle gangbare modellen en neutrale kleuren, biedt Van Loon ook zeer stijlvolle design schakelaars aan. Deze passen uitstekend bij elk modern interieur en geven de consument echt wat te kiezen. Een prachtige “finishing touch” voor ieder nieuwbouwproject. U krijgt via deze link een overzicht van de mogelijkheden en ontwerpen.

Elektro halen, bezorgen en zelfs online bestellen!

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons in Oosterwolde te bezoeken om uw elektro installatie materiaal af te halen, neem dan gerust contact met ons op. Binnenkort voegen we dit elektro assortiment ook aan onze webshop Mijn Van Loon toe, zodat u waar en wanneer u maar wilt deze producten kunt bestellen.