Nieuw logo!

Wij hebben een nieuw logo laten maken. Sinds de start in 1983 maakten we een flinke ontwikkeling door. Het bedrijf is op alle vlakken gegroeid, en niet in het minst in de breedte van ons assortiment en het servicepakket wat wij verlenen. Van een lokale groothandel in rioleringsystemen groeiden we uit naar een totaalleverancier van alle denkbare leidingsystemen en maakten we, in alle bescheidenheid, ook op andere vlakken een naam voor Van Loon. Lees hier meer over wat voor bedrijf Van Loon nou eigenlijk vandaag de dag is.

Veel meer dan rioleringsystemen

“Van Loon Rioleringsystemen” dekte niet meer de lading vonden we. Wie bij ons op het terrein, in de winkel of het magazijn loopt ziet immers veel meer dan “rioleringsystemen” liggen. Wist u bijvoorbeeld dat we ook Luchtkanalen en Ventilatie, twee assortimenten Warm & Koud + CV , een compleet Agrarisch assortiment en zelfs Maatwerk producten leveren? En er komt nog veel meer bij. Op deze pagina krijgt u een beetje een indruk van de ruim 20.000 artikelen die in ons assortiment zitten.

Passie voor techniek

Met dat veel ruimere en bredere assortiment breiden we de afgelopen decennia ook ons dienstenpakket gestaag uit. Bezorgen op locatie. Reken- en tekenwerk. Meedenken met de klant, ook met niet alledaagse, grotere projecten. Op deze pagina leest u er alles over. En we vinden het belangrijk om de dingen die we doen, met een beetje gezond verstand te doen. Goed voor onze mensen en het milieu zorgen. Duurzame bedrijfsvoering, maatschappelijk verantwoord ondernemen. Da’s het bestaansrecht van je bedrijf, vinden we. Hier kunt u lezen hoe wij daar tegenaan kijken.

Dus we hebben tijdens een koffiepauze het er eens over gehad. Wat drijft ons als Van Loon nou? En toen de koffie op was, waren we er uit: “Passie voor techniek“. Noem het een afwijking, bestempel ons maar als vakidioten, maar iedere keer als een klant een mooie uitdaging bij ons neerlegt gaan onze harten sneller kloppen. Zo’n klant helpen met onze kennis van leidingsystemen en alle techniek die daarbij komt kijken, dáár worden wij heel vrolijk van. 🙂 Dat is wie we zijn en zo doen wij met veel plezier ons werk.

Van Loon Oosterwolde

Over onze klanten gesproken, we hebben er een aantal gebeld. En iedereen die bij ons aan de balie kwam en geen vliegende haast had de vraag gesteld: “Hoe noemen jullie ons eigenlijk?” Met grote meerderheid van stemmen bleek dat men ons vooral als “Van Loon Oosterwolde” kent. Dus daar waren we heel snel over uit. Met dat gegeven en onze passie voor techniek hebben we de logo vormgever aan het werk gezet. Het resultaat mag er zijn, vinden we! Up-to-date en toch heel herkenbaar. Typisch Van Loon uit Oosterwolde… 😉