Online bestellen met MijnVanLoon

Met gepaste trots presenteren wij onze webshop MijnVanLoon! Vanaf vandaag kunnen onze klanten bestellingen plaatsen wanneer het ze maar uitkomt. U vindt onze webshop hier en deze is uiteraard ook vanaf onze website te bereiken. Klik op de rode knop vanaf onze homepage of rechts bovenin naast “Contact”.

Om van MijnVanLoon gebruik te maken heeft u login gegevens nodig. Als u even contact met ons opneemt dan maken wij die graag voor u aan. Wilt u ook onze producten bestellen op het moment dat u het beste past? Zonder te hoeven bellen, mailen of faxen? Dan is MijnVanLoon echt iets voor u.

Met MijnVanLoon willen wij onze service naar onze klanten toe nog verder verhogen. Dit is een eerste stap in een project dat aardig wat voeten in aarde heeft. We wilden namelijk per sé dat deze webshop rechtstreeks met onze bedrijfsadministratie communiceert. Op die manier wordt uw bestelling direct van onze voorraad afgeboekt en gaat deze het reguliere leverings- en facturatieproces door. Precies zoals u dat van ons gewend bent. Aan het tot stand brengen van  zo’n koppeling met ruim 10.000 artikelen hadden onze leverancier en wijzelf een flinke kluif. Maar nu draait alles naar behoren, de snelheid van MijnVanLoon is -al zeggen we het zelf- helemaal niet slecht en nog belangrijker; ons bedrijfssysteem heeft er niets van te lijden. Kortom, deze webshop is er één uit de serie: “Het duurt even, maar dan heb je ook wat!”

Wanneer MijnVanLoon onze klanten brengt wat wij er van verwachten, dan krijgt dit zeker een vervolg. We denken hierbij aan meer producten toevoegen maar ook aan meer functionaliteiten. Uw bestelhistorie inzien bijvoorbeeld. Of bestellingen die u eerder heeft gedaan met een paar simpele muisklikken opnieuw bestellen. Heeft u ook ideeën over MijnVanLoon? We horen of lezen ze graag!

Logo-mijnvanloon