Vacature Commercieel medewerker weg- en waterbouw en installatiebranche M/V 40 uur

Commercieel medewerker weg- en waterbouw en installatiebranche M/V 40 uur

Wij zoeken per direct versterking voor ons team in Oosterwolde om onze technische groothandel in de weg- en waterbouw en installatiebranche verder op de kaart te zetten. Naast de gebruikelijke binnendienst werkzaamheden verwachten we ook dat je meedenkt over ons groeiende assortiment.

Wij vragen:

• Minimaal MBO werk- en denkniveau, eventueel door werkervaring verkregen
• Markt- en productkennis van de zowel de weg- en waterbouw als de installatiesector
• Uitstekende communicatieve vaardigheden
• Een commerciële persoonlijkheid
• Zelfstandig en initiatiefrijk handelen
• “Hands on” mentaliteit
• Goed kunnen omgaan met hectiek
• Uitstekende beheersing van het Microsoft Officepakket
• Passie voor techniek
• Kennis en ervaring van Exact Online is een pré

Wij bieden:

Een afwisselende fulltimebaan met veel afwisseling, vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving. Van Loon heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s.
Je zult bij ons werkdagen meemaken die ronduit hectisch verlopen, afgewisseld met dagen waarop we even op adem komen. Veel inkomend telefoonverkeer, orders die snel uitgeleverd moeten worden, improviseren en nauw samenwerken met de rest van team.

Vanuit deze functie houd je je bezig met zowel inkoop- als verkoop van een uitgebreid assortiment, veelal kunststof producten. Daarnaast geven we technisch advies en denken we vooral in oplossingen voor onze klanten. Bij ons geldt: “Nee, is geen antwoord”. Wij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen, aangevuld met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is Oosterwolde.

Over Van Loon Oosterwolde

Sinds 1983 leveren wij vanuit Oosterwolde (FR) complete leidingsystemen en aanverwante artikelen aan een brede groep klanten in Noord-Nederland en daarbuiten. Deze klanten waarderen ons voor ons zeer uitgebreide assortiment, uitstekende service en eerlijke prijzen. Sindsdien is er een aanzienlijk netwerk aan klanten, leveranciers en specialisten opgebouwd. Via dit netwerk houden wij in ons 7.200 m2 grote bedrijfspand en op ons opslagterrein van 7.500 m2 een ongekend ruim assortiment aan leidingsystemen continu op voorraad. We hebben het dan over ruim 40.000 artikelen. Wat ons onderscheidt van andere groothandelaren is onze PASSIE VOOR TECHNIEK en dat wij snelle service en kwaliteit heel gewoon vinden.

Enthousiast?

Stuur een e-mail met jouw motivatie en C.V. naar info@vanloonriolering.nl Voor meer informatie over deze vacature kun je ons mailen of bellen naar: 0516-521262